10 nov.

Inici temporada 2019-2020

Benvolgut client,

ens complau informar-lo que, un any més, els nostres arbres tornen a obsequiar-nos amb les seves delicioses mandarines.

A partir del proper dia 18 de Novembre atendrem comandes.

Aquest any volem assegurar que tots els nostres padrins gaudeixen de les millors mandarines, per aquest motiu us volem reservar tota la nostra producció. L’única manera de gaudir de les nostres mandarines és apadrinant un arbre.

Apadrinament mandariner 90€ amb 6 lliuraments de 5kg de mandarines 

Pots fer el pagament contra-reemborsament o amb tarja directament a la nova web www.cancarlets.com

 

mandarinas

01 oct.

Descobreix les novetats de la temporada 2012 – 2013

Amb la finalitat que puguis gaudir més i millor de les nostres mandarines ecològiques aquest any hem preparat un seguit de novetats que esperem siguin del teu interès.

MANDARINERS APADRINATS

 Estem convençuts dels beneficis que tindràs apadrinant un arbre, per això volem oferir un producte cada vegada més complet. En aquest sentit aquest any, tots els arbres apadrinats estaran identificats amb nom del seu padrí. A més podràs, si vols, venir tu mateix/a amb els teus a recol·lectar les mandarines del teu arbre.
Cada vegada els nostres arbres són més madurs i, per tant, donen més i millors fruits. Per aquest motiu aquest any hem augmentat la quantitat de mandarines que garantim per arbre i padrí de 25 kg. a 36 kg per arbre / padrí, i els més important, mantenim el mateix preu de l’any passat. Read More
01 oct.

S’inicia el procés per ampliar prop d’un 60% el Parc de la Serralada Litoral

El dilluns 30 de juliol es va anunciar l’inici del procés per ampliar prop d’un 60% la superfície del Parc de la Serralada Litoral, que s’inclou dins l’espai natural protegit de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs, situat a cavall de les comarques del Vallès Oriental i el Maresme. Es va fer en un acte celebrat a la Roca del Vallès, presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i en el qual ha participat també el diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Puigdollers.

Actualment l’espai té 4.706 ha protegides, i amb l’ampliació proposada i consensuada amb els municipis, de més de 2.700 ha, s’arribarà a superar 7.400. Això permetrà respondre a la demanda del territori alhora que s’inclouen sectors colindants d’alt valor natural, ecològic i social. Read More

01 oct.

Els 10 motius que fan especials les nostres mandarines

Aquest són els 10 principals motius pels que les mandarines de Can Carlets són tant especials en quan a qualitat i sabor:

  • El reg, per sistema de degoteig, es realitza amb aigua freàtica de la serra, la mateixa que s’utilitza a Can Carlets per al consum humà. Tenint en compte l’alt contingut d’aigua dels cítrics aquest es un aspecte important en la qualitat final del producte.

 

  • En el nostre conreu no utilitzem cap mena de producte químic, tot l’adob utilitzat és orgànic. Tampoc utilitzem cap mena de fungicida químic.
  • Can Carlets és l’únic conreu de mandarina ecològica, amb certificació CCPAE a la ciutat de Barcelona, el que la converteix per tant,  en l’única mandarina de Km.0 de la ciutat.
  • Totes les tasques d’adequació de la terra, recol•lecció, poda, etc.. es realitzen de forma manual i tractant cada arbre de forma individual i personalitzada.
  • La maduració es fa en l’arbre i no en cambres frigorífiques com en altres tipus de conreu. Es per això que moltes vegades les mandarines de Can Carlets no tenen un color taronja intens que dóna la maduració artificial amb gas etilè a la que són sotmeses altres mandarines.
  • El temps que passa des de que la mandarina és a l’arbre fins que arriba als nostres clients és normalment inferior a 12h i, en cap cas, supera les 24h. Això només es pot realitzar amb un conreu de km.0.
  • Les nostres mandarines no passen per cap tipus de cambra frigorífica. Van directament de l’arbre a casa seva, es per això que aguanten en perfectes condicions dues setmanes i inclús més.
  • Les nostres mandarines, totes de la varietat Clemenules, no tenen pinyols i estan plenes de suc, això fa que el seu consum sigui molt més agradable.
  • El fet d’estar dins el Parc Natural de Collserola permet als nostres arbres créixer en un entorn protegit amb un elevadíssim valor ecològic i també paisatgístic.

 

El lliurament es a domicili i en l’horari convingut, buscant sempre el màxim grau de satisfacció i comoditat per als nostres clients.

Recorda que pots gaudir d’aquestes mandarines a casa teva,

01 oct.

Comença la temporada 2013-2014

Per fi ha arribat l’esperat moment, en una setmana aproximadament podrem servir les primeres mandarines de la temporada. Recordeu que aquest any, igual que l’any anterior, hi ha dues possibilitats per gaudir d’aquestes delicioses mandarines:

Read More

01 oct.

Jornada de portes obertes 26 i 27 d’octubre 2013

Can Carlets és l’únic conreu de mandarines ecològiques de la ciutat de Barcelona, amb més de 2.200 mandariners plantats al vessant sud del Parc Natural de Collserola. Un projecte únic i que contribueix a la conservació d’aquest entorn natural i gran pulmó verd de la nostra ciutat.

Can Carlets era antigament una vinya que hem reconvertit en conreu de cítrics ecològics amb certificat CCPAE. No tenim constància de cap conreu de mandarines tan al nord, i molt menys tan a prop d’un nucli urbà important com és la ciutat de Barcelona. Estem a només 15 minuts caminant de la parada de metro de Motbau. El clima suau que ens proporciona la nostra ubicació amb orientació mar ens permet executar un projecte tant arriscat com és aquest.

Can Carlets és un conreu peculiar per molts motius: és ecològic (sense tractaments químics ni cambres frigorífiques), de Km.0 (només lliuraments a l’àrea metropolitana de Barcelona) i, a més, volem fer partícips als nostres clients de la nostra filosofia. Es per això que funcionem amb un sistema d’apadrinament d’arbres. Read More

01 oct.

Apadrina un Mandariner corporatiu

Un compromís real i mesurable de la teva empresa amb el medi ambient

Ara la teva empresa pot reforçar el seu compromís amb el medi ambient col·laborant amb un projecte de cultiu ecològic, sostenible i de quilòmetre 0 a la ciutat de Barcelona, dins l’entorn del Parc Natural de Collserola.

 Un projecte únic que contribueix a la conservació d’aquest entorn natural i gran pulmó verd de la nostra ciutat, preservant, a més, la gran tradició agrícola d’antany en aquesta cosmopolita urbs que és ara Barcelona.
Aquesta col·laboració activa amb el medi ambient serà altament gratificant ja que cada apadrinament té un retorn en forma de mandarines ecològiques que servirem directament de l’arbre a la teva empresa. Delicioses mandarines que podràs repartir entre els teus empleats o regalar als teus clients certificant que són mandarines de la pròpia empresa.
T’enviarem un certificat acreditant l’apadrinament amb una foto i ubicació dins la finca. A més l’arbre serà identificat amb una etiqueta amb el nom o logotip de la teva empresa i, en funció del paquet escollit, podràs concertar visites als teus arbres en jornades exclusives junt als teus empleats o clients.

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.
www.cancarlets.com | cancarlets@cancarlets.com | 93 427 10 52
01 oct.

Regala un Mandariner ecològic

Un regal responsable, original i amb un retorn en forma de delicioses mandarines

Has pensat alguna vegada en regalar un mandariner? segurament ni t’imaginaves que es podia fer … ara t’oferim la possibilitat de realitzar un bonic regal que fuig del consum insolidari i innecessari i amb el qual col·labores amb un projecte de cultiu ecològic, sostenible i de quilòmetre 0 a la ciutat de Barcelona, dins del entorn del Parc Natural de Collserola.

Un projecte únic que contribueix a la conservació d’aquest entorn natural i gran pulmó verd de la nostra ciutat, preservant, a més, la gran tradició agrícola d’antany en aquesta cosmopolita ciutat que és ara Barcelona.

Un mandariner és un important regal per diversos motius: genera part de l’oxigen que consumeix una persona diàriament, a més proporciona unes delicioses mandarines ecològiques de les que beneficiarà el regalat i que servirem al domicili indicat, en diferents lliuraments i directament de l’arbre.

Per cada arbre que regalis t’enviarem un certificat acreditant l’apadrinament, amb una foto i ubicació del mandariner dins la finca. Cada mandariner serà identificat amb la persona que l’apadrini i que podrà visitar a les jornades de portes obertes o concertant una visita.

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.  93 427 10 52

 

01 oct.

La demanda de taronja ecològica per exportació supera l’oferta.

El creixement del mercat europeu exigeix augmentar la producció de cítrics.
Almeria Cítrics del Andarax lidera el sector amb 15.000 tones a l’any.
La demanda de taronja ecològica, principalment per part de països com Alemanya o França, exigeix que s’augmenti el seu cultiu ja que actualment no es produeix suficient per atendre les exigències d’un mercat, que té a Andalusia i en la producció emparada per l’Associació Valor Ecològic, la seva principal font de subministrament. El expliquen des de l’organització de productors Almeria Cítrics l’Andarax, que amb més de 15.000 tones de taronja ecològica a l’any lidera el sector al nostre país.

Read More

01 oct.

Nova edició del curs ‘Hort Ecològic a Barcelona ciutat’

Els amics de www.hortdecasameva.com organitzen una nova edició del curs “Hort Ecològic a Barcelona ciutat”
En un petit espai, balcó, terrassa o jardí, hi podem cultivar un petit hort amb hortalisses i plantes d’acompanyament. Seguint els criteris bàsics del cultiu ecològic, podem convertir-nos en pequeñosagricultores urbans i obtenir aliments frescos i naturals i gaudir d’un espai agradable a casa.

Read More

Avís important: aquest any seguim sense producció degut al procés de transformació. Llegir comunicat a sota. Descartar