01 oct.

Apadrina un Mandariner corporatiu

Un compromís real i mesurable de la teva empresa amb el medi ambient

Ara la teva empresa pot reforçar el seu compromís amb el medi ambient col·laborant amb un projecte de cultiu ecològic, sostenible i de quilòmetre 0 a la ciutat de Barcelona, dins l’entorn del Parc Natural de Collserola.

 Un projecte únic que contribueix a la conservació d’aquest entorn natural i gran pulmó verd de la nostra ciutat, preservant, a més, la gran tradició agrícola d’antany en aquesta cosmopolita urbs que és ara Barcelona.
Aquesta col·laboració activa amb el medi ambient serà altament gratificant ja que cada apadrinament té un retorn en forma de mandarines ecològiques que servirem directament de l’arbre a la teva empresa. Delicioses mandarines que podràs repartir entre els teus empleats o regalar als teus clients certificant que són mandarines de la pròpia empresa.
T’enviarem un certificat acreditant l’apadrinament amb una foto i ubicació dins la finca. A més l’arbre serà identificat amb una etiqueta amb el nom o logotip de la teva empresa i, en funció del paquet escollit, podràs concertar visites als teus arbres en jornades exclusives junt als teus empleats o clients.

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.
www.cancarlets.com | cancarlets@cancarlets.com | 93 427 10 52

Avís important: aquest any seguim sense producció degut al procés de transformació. Llegir comunicat a sota. Descartar