01 oct.

Descobreix les novetats de la temporada 2012 – 2013

Amb la finalitat que puguis gaudir més i millor de les nostres mandarines ecològiques aquest any hem preparat un seguit de novetats que esperem siguin del teu interès.

MANDARINERS APADRINATS

 Estem convençuts dels beneficis que tindràs apadrinant un arbre, per això volem oferir un producte cada vegada més complet. En aquest sentit aquest any, tots els arbres apadrinats estaran identificats amb nom del seu padrí. A més podràs, si vols, venir tu mateix/a amb els teus a recol·lectar les mandarines del teu arbre.
Cada vegada els nostres arbres són més madurs i, per tant, donen més i millors fruits. Per aquest motiu aquest any hem augmentat la quantitat de mandarines que garantim per arbre i padrí de 25 kg. a 36 kg per arbre / padrí, i els més important, mantenim el mateix preu de l’any passat.

NOUS FORMATS

Incorporem un nou format de lliurament perquè qui no vulgui un arbre apadrinat pugui gaudir de les nostres mandarines a un preu més ajustat, es tracta de la NOVA CAIXA DE 12 KG.

REGAL ORIGINAL

 T’oferim la possibilitat de regalar les nostres exquisides mandarines a qui tu vulguis, donans la seva adreça, el teu nom i el missatge que vols que li lliurem. Per a nosaltres serà un plaer.

ENVIAMENT MÉS RÀPID

 Una logística més eficaç. Aquest any t’oferim la possibilitat de rebre les mandarines el mateix dia que ens les demanis, sempre que facis la teva comanda abans del migdia. Imagina que ets a la feina i et recordes de les nostres saboroses mandarines, a la tarda les pots tenir ja a casa, siguin del teu arbre apadrinat o d’una comanda per bosses o caixes.

Avís important: aquest any seguim sense producció degut al procés de transformació. Llegir comunicat a sota. Descartar