01 oct.

Jornada de portes obertes 26 i 27 d’octubre 2013

Can Carlets és l’únic conreu de mandarines ecològiques de la ciutat de Barcelona, amb més de 2.200 mandariners plantats al vessant sud del Parc Natural de Collserola. Un projecte únic i que contribueix a la conservació d’aquest entorn natural i gran pulmó verd de la nostra ciutat.

Can Carlets era antigament una vinya que hem reconvertit en conreu de cítrics ecològics amb certificat CCPAE. No tenim constància de cap conreu de mandarines tan al nord, i molt menys tan a prop d’un nucli urbà important com és la ciutat de Barcelona. Estem a només 15 minuts caminant de la parada de metro de Motbau. El clima suau que ens proporciona la nostra ubicació amb orientació mar ens permet executar un projecte tant arriscat com és aquest.

Can Carlets és un conreu peculiar per molts motius: és ecològic (sense tractaments químics ni cambres frigorífiques), de Km.0 (només lliuraments a l’àrea metropolitana de Barcelona) i, a més, volem fer partícips als nostres clients de la nostra filosofia. Es per això que funcionem amb un sistema d’apadrinament d’arbres.

L’apadrinament consisteix en un sistema pel qual, els nostres clients, a canvi d’una col•laboració anual tenen un arbre amb el seu nom al nostre conreu que els garanteix 36kg de mandarines. Quan en volen gaudir només ens han de trucar i els hi portem a casa (en fins a 6 lliuraments diferents) acabades de collir i sense cap càrrec addicional.

Pensem que Can Carlets es molt interessant i força peculiar i per això el volem donar a conèixer aquest conreu a tothom que estigui interessat en apadrinar un arbre. Hem organitzat amb aquesta finalitat unes jornades de portes obertes per als propers 26 i 27 d’Octubre de 11:00 a 13:30h.

Confirma aquí la teva assistència

 

Avís important: aquest any seguim sense producció degut al procés de transformació. Llegir comunicat a sota. Descartar