01 oct.

Jornada Portes Obertes Dissabte 22 de desembre (2013)

 Estem a meitat de temporada i creiem que és una bona ocasió perquè coneguis un cultiu d’aquestes característiques situat a la mateixa ciutat de Barcelona. És per aquest motiu que hem organitzat per aquest Dissabte 22 de desembre una jornada de portes obertes entre les 10:00 h i les 14:00 h perquè vinguis, coneguis i provis les nostres mandarines.
És una jornada molt oberta (no hi ha un guió establert) que dura entre 1h i 2h, passejarem entre els mandariners i t’explicarem les característiques d’un cultiu d’aquest tipus, mentre recollim i provem les mandarines. Porta als més petits de la casa i veuran com creixen, maduren i es cullen les mandarines que normalment només veuen a la fruiteria.

 T’agrairem que si vols venir ens ho facis saber trucant abans al 93.427 10 52 (de dilluns a divendres 09:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 18:00 h) o enviant un email a cancarlets@cancarlets.com indicant el teu nom i quantes persones teniu previst venir.
Estem en el camí de Sant Cebrià número 117-119, Barcelona. Si vens amb metro (L3 Montbau) tens uns 10-15 minuts caminant. Si vens en cotxe i tens GPS l’adreça indicada el portarà fins a la mateixa porta encara que et recomanem aparquis on comença el camí de terra i vinguis donant un agradable passeig pel parc de Collserola.

Ver Camí de Sant Cebrià, 119 en un mapa más grande

Avís important: aquest any seguim sense producció degut al procés de transformació. Llegir comunicat a sota. Descartar