01 oct.

Els beneficis de les mandarines ecològiques

La mandarina ecològica és un cítric únic, ens aporta una gran quantitat d’aigua amb uns baixos nivells de sucre, el que la converteix en una fruita ideal per a tot tipus de dietes, especialment en aquelles baixes en calories.

El seu consum afavoreix el trànsit intestinal en posseir una notable quantitat de fibra.

Les mandarines ecològiques destaquen per la seva aportació de vitamina C, àcid fòlic i provitamina A, en majors quantitats que en altres cítrics, i també és rica en potassi, magnesi i en menors quantitats ens aporta vitamines del grup B i calci.

És una de les fruites que més carotenoides presenta en la seva composició, convertint-se en un antioxidant per excel•lència per la seva presència de betacarotè i beta criptoxatina.

És molt útil en casos d’anèmia ferropènica, per processos de multiplicació cel·lular sobretot en els primers mesos de l’embaràs, per la seva gran abundància d’àcid fòlic i folats, és molt beneficiosa per combatre estats d’hipertensió arterial, pel seu alt contingut en potassi i baix en sodi.

Combat el restrenyiment, càlculs renals, redueix els nivells de colesterol dolent, i afavoreix el sistema immunològic. D’altra banda és excel·lent per calmar estats nerviosos, i d’ansietat, però ha de consumir amb cura en casos d’insuficiència renal.

Les mandarines ecològiques garanteixen tots aquests beneficis en romandre en l’arbre fins al moment del consum. A això hem de sumar el fet de no usar productes químics en el seu cultiu, no passar per càmeres ni frigorífics i la no utilització de ceres per millorar la seva estètica.

Avís important: aquest any seguim sense producció degut al procés de transformació. Llegir comunicat a sota. Descartar