01 oct.

Preguntes freqüents abans d’apadrinar un mandariner ecològic

Si estàs pensant en apadrinar un dels nostres mandariners ecològics potser tinguis una sèrie de dubtes. Intentarem explicar el màxim d’aspectes possibles en les següents línies però si necessites qualsevol informació addicional, no dubtis en comunicar-te amb nosaltres.

Per què apadrinar un mandariner?
L’apadrinament és més que comprar mandarines ecològiques, significa compartir la filosofia de Can Carlets participant en un projecte d’agricultura sostenible de km. 0  únic a la ciutat de Barcelona.

Com apadrino?
Pots fer-ho a través del nostre web www.cancarlets.com, enviant un email a cancarlets@cancarlets.com o trucant-nos al 93.427 10 52.

Quan apadrino?
Quan vulguis, pots fer-ho durant tot l’any, encara que no podràs gaudir de les mandarines fins al mes de novembre que és quan comença la temporada.

Quantes mandarines rebré?
Nosaltres et lliurarem 30Kg de mandarines durant la temporada, si el teu arbre no arriba a aquesta quantitat o algun any no tenen la qualitat mínima exigida les recol·lectarem d’altres arbres que tenim per a aquest fi.

Seran moltes mandarines per a mi?
No pensis que són tantes, 1kg de mandarines equival a unes 10 mandarines aproximadament i la temporada dura uns 90 dies.
Si tot i així creus que són moltes tens la possibilitat de fer un regal saludable i original a qui tu vulguis, pensa que les festes de Nadal cauen a la meitat de la temporada. Nosaltres portarem algun dels lliuraments a qui ens diguis.
També pots apadrinar un mandariner amb els teus companys / es de treball. Tindreu saludables mandarines ecològiques per compartir cada dia.

Puc triar el meu arbre?
Per descomptat, abans de començar la temporada fem jornades de portes obertes per padrins i futurs padrins. En aquestes jornades podràs triar el teu arbre i posar el teu nom.

Les mandarines, he de venir a recollir-les o me les porteu a casa?
Te les portem a casa sense cap càrrec, directament del teu arbre, sense passar per càmeres.

Quant costa el transport?
Res, el transport és completament gratuït. Et lliurem les mandarines al dia següent que ens les demanis.

¿S’envien a qualsevol lloc?
No, Can Carlets és un cultiu de km.0, només lliurem a Barcelona ciutat i pobles de l’àrea metropolitana.

Puc demanar les mandarines en diferents vegades?
Per descomptat, els lliuraments sense càrrec es fan en caixes de 12kg. Pots fer diverses comandes durant la temporada.

Puc visitar el meu arbre?
Si, en alguna de les jornades de portes obertes.

Estic obligat a continuar si no m’interessa?
No, l’apadrinament és per un any i no et compromet a cap mínim d’anys ni res semblant, però, estem segurs que quan provis les teus mandarines repetiràs.

Quant costa i quan i com es paga?
Cada mandariner ecològic costa 90 €. Aquest preu inclou la seva cura i reg durant tot l’any, la collita de les seve mandarines i el lliurament a casa teva. En quant al pagament, pots fer-lo per transferència bancària o contra reemborsament en el primer lliurament. El pagament per transferència és necessari en cas que l’apadrinament sigui un regal per a un familiar o amic.

Com es com és el meu arbre?
Tots els arbres porten el nom del seu padrí. A més se’t estendrà un certificat de padrí.

I si ho vull regalar a un familiar o conegut?
Cada vegada són més les persones que regalen un mandariner ecològic o part de la seva producció de mandarines ecològiques als seus amics o familiars. Es tracta d’un regal molt original i molt saludable.
Si ens dones un missatge l’entregarem juntament amb el certificat de padrí.

I si no vull un arbre puc comprar mandarines ecològiques “soltes”?
Si, a la nostra web trobaràs caixes de 12kg. i bosses de 5kg. Pots fer la comanda a la web www.cancarlets.com, enviant un email a cancarlets@cancarlets.com o trucant-nos al 93.427 10 52. Les condicions d’enviament són les mateixes que per als padrins.

 

Avís important: aquest any seguim sense producció degut al procés de transformació. Llegir comunicat a sota. Descartar