Quilòmetre 0

eco

 

De l’arbre a la taula, aquesta és la nostra filosofia. A Can Carlets no disposem de càmeres frigorífiques ni apliquem cap tractament de conservació a la nostra fruita, les nostres mandarines romanen en l’arbre fins que rebem la seva comanda, moment en què les recollim i les preparem per a ser entregades al dia següent directament a casa.

Acceptem comandes a través del web o directament per telèfon, com desitgis. Si fa les comandes directament al web haurà de registrar com a usuari, un procés senzill que no us portarà ni 5 minuts. A canvi vostè podrà, des del seu àrea de client, consultar l’estat de les seves comandes, l’històric, etc .. a més d’estar informat de totes les novetats i activitats que es realitzen a la finca.

El dia laborable següent al que vostè ha realitzat la comanda la rebrà còmodament a casa i podrà abonar-contra reembossament.

Actualment repartim en tota l’àrea metropolitana de Barcelona, si vostè està interessat en els nostres productes i es fora d’aquesta zona, si us plau, contacti amb nosaltres.

 

mandarinas-finca-es