01 oct.

Regala un Mandariner ecològic

Un regal responsable, original i amb un retorn en forma de delicioses mandarines

Has pensat alguna vegada en regalar un mandariner? segurament ni t’imaginaves que es podia fer … ara t’oferim la possibilitat de realitzar un bonic regal que fuig del consum insolidari i innecessari i amb el qual col·labores amb un projecte de cultiu ecològic, sostenible i de quilòmetre 0 a la ciutat de Barcelona, dins del entorn del Parc Natural de Collserola.

Un projecte únic que contribueix a la conservació d’aquest entorn natural i gran pulmó verd de la nostra ciutat, preservant, a més, la gran tradició agrícola d’antany en aquesta cosmopolita ciutat que és ara Barcelona.

Un mandariner és un important regal per diversos motius: genera part de l’oxigen que consumeix una persona diàriament, a més proporciona unes delicioses mandarines ecològiques de les que beneficiarà el regalat i que servirem al domicili indicat, en diferents lliuraments i directament de l’arbre.

Per cada arbre que regalis t’enviarem un certificat acreditant l’apadrinament, amb una foto i ubicació del mandariner dins la finca. Cada mandariner serà identificat amb la persona que l’apadrini i que podrà visitar a les jornades de portes obertes o concertant una visita.

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres i t’informarem sense cap compromís.  93 427 10 52

 

Avís important: aquest any seguim sense producció degut al procés de transformació. Llegir comunicat a sota. Descartar