01 oct.

Si tens intenció d’apadrinar un mandariner ecològic et brindem una oportunitat única.

NOVA DATA: 4 DE NOVEMBRE 2013

Finalment hem decidit de trobar-nos directament a la finca Can Carlets sobre les 11:00h del matí. Podeu venir en cotxe fins a la mateixa finca o en metro fins a l’estació de la L3 Montbau i després fer una petita passejada de 10 – 15 minuts.

En aquest mapa podeu veure la situació exacta. L’adreça es Camí de Sant Cebrià s/n. Heu de pujar pel carrer Harmonia fins que s’acaba l’asfalt i comença el camí rural (podeu passar amb el cotxe).

La temporada de mandarines comença aproximadament d’aquí a un mes i per aquest motiu estem organitzant una jornada exclusiva per als amics de Can Carlets que vulguin apadrinar el seu mandariner i gaudir de les seves mandarines durant aquest hivern.

Aquesta jornada festiva serà el proper DIUMENGE 4 DE NOVEMBRE a les 11:00 hores i durarà aproximadament fins les 13:00h, on podràs:

  1. Assistir a la visita organitzada a la nostra masia.
  2. Triar tu mateix l’arbre que més t’agradi i que etiquetarem amb el teu nom.
  3. Veure en primera persona com és un cultiu d’aquest tipus i les seves característiques.
  4. T’obsequiarem amb un detall de Can Carlets.
  5. Farem un petit pica-pica i ens coneixerem una mica millor.

Les places per aquesta jornada són molt limitades, si vols apadrinar no deixis passar aquesta oportunitat, truca abans del divendres 2 de novembre al 93 427 10 52 (de 09:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 18:00 h) o envia’ns un email a cancarlets@cancarlets.com indicant el teu nom i quantes persones teniu previst acudir.

 

Avís important: us informem de que aquesta temporada no tindrem campanya de mandarines degut a una plaga que està afectant els nostres arbres. Descartar