Can Carlets

Can Carlets Mandarinas ecologicasSituada al vessant barceloni de Collserola, concretament a la part d’Horta, al camí de Sant Cebrià, trobem la Masia Can Carlets, la qual ha estat totalment restaurada i habilitada. Es troba confosa enmig d’un extens terreny ple d’ arbrers fruiters, on el color verd i taronja dels seus fruits la fan encara més especial.

Per tal de conservar l’hegemonia del terreny i emprar tot el que la natura ens ha ofert, hem utilitzat antigues feixes de vinya que encara aguanten el pas dels anys, i que any rere any han vist créixer els arbrers fruiters que un dia varem plantar.

 

Can Carlets es troba a menys de 5 km en línia recta de la plaça Catalunya de Barcelona

 

 

La Masia disposa d’ un pou, que encara que sembli mentida, té aigua durant tot l’any, fet que hem aprofitat per instal·lar el sistema de degoteig al llarg de tot el terreny cultivat. Així optimitzem el consum d’ aigua.

El sistema de conreu utilitzat es ecològic i tradicional, això vol dir que no utilitzem fertilitzants químic ni sulfats. A més, tota la feina es fa a mà, mimant cadascun dels arbres i dels fruits que aquests donen.

 

De l’arbre a la taula,

A Can Carlets no disposem de cambres frigorífiques ni apliquem cap tractament de conservació a la nostra fruita, les mandarines romanen a l’arbre fins que rebem la seva comanda, moment en que les collim i les preparem per ser entregades al dia següent directament a casa seva.

Acceptem comandes a través de la web o directament per telèfon, com vostè desitgi. Si fa les comandes directament a la web s’haurà de registrar com a usuari, un procés senzill que no li portarà ni 5 minuts. A canvi vostè podrà, des de la seva àrea de client, consultar l’estat de les seves comandes, l’històric, etc.. a més d’estar informat de totes les novetats i activitats que es realitzen a la finca.

Vostè rebrà còmodament la seva comanda a casa seva, normalment al dia (laborable) següent al que l’ha realitzat, i podrà abonar-la contrareembors.

Actualment repartim a tota l’àrea metropolitana de Barcelona, si vostè està interessat en els nostres productes i es de fora d’aquesta zona, si us plau, contacti amb nosaltres.